Jegyvásárlás

Kezdőoldal / Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások
Jonathan Larson Tik-Tak… bumm! című, önéletrajzi ihletésű musicaljét először a New York-i Off-Broadwayn mutatták be, azóta bejárta a világ számos színpadát, a Netflix pedig 2021-ben készített belőle többszörösen díjazott filmet.

A 30. szülinapjához közeledő zeneszerző, Jon felteszi magának az alapvető egzisztenciális kérdéseket: hol tart karrierjében? Mikor fog már végre berobbanni? Eljön-e egyáltalán az a pillanat, amikor biztos lehet benne, hogy ez az ő útja? Azt érzi, mire betölti a 30-at, muszáj történnie valaminek… valami igazinak.

A darabban három fiatal történetét követhetjük végig: Jon, az eddig még be nem futott zeneszerző, Michael, Jon legjobb barátja, a vágyott színészi karriert az üzleti életre cserélő PR-menedzser, és Susan, Jon barátnője, profi táncos, aki még szintén várja a nagy lehetőséget.

Az előadás nézői úgy érezhetik magukat, mintha a Jont játszó Ember Márk akusztikus, klubkoncert hangulatú stand-up estjére érkeznének. A személyes hangvételű történetek egy érzékeny, tehetséges, magában folyton kétkedő művész útkeresését vetítik elénk. Az élőzenés színházi előadás során a három színész több karakter bőrébe bújva dolgozza fel a mai 30-as korosztály, az Y-generáció problémáit. Az ő életükben nem volt háború, nem éheztek, nem voltak filléres gondjaik. Viszonylagos kényelemben nőttek fel, mégis félnek kilépni a „való életbe”. A felnőtté válás felelőssége és visszafordíthatatlansága, a bizonytalan jövőtől és az elköteleződéstől való félelem nyomasztóan nehezedik rájuk. A történet szereplői pedig ezt igyekeznek - kisebb-nagyobb sikerrel - túlélni.

Ajánló


Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért.…

Jonathan Larson Tik-Tak… bumm! című, önéletrajzi ihletésű musicaljét először a New York-i Off-Broadwayn mutatták be, azóta bejárta a világ számos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!